Sidan innehåller annonslänkar

Nedis PartyCooler KAPC150SS Terrasskyl

Jämför produkt Nedis PartyCooler KAPC150SS Terrasskyl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nedis PartyCooler KAPC150SS Terrasskyl i kategorin Vitvaror här hos oss.

Produktinformation

Den här snygga partycoolern från Nedis® är ser inte bara cool ut utan kyler även flaskor, kartonger och burkar effektivt och tyst för alla tillfällen och håller maten fräsch för grillen!Den har ett glaslock på toppen som ger dig bra överblick över det iskalla innehållet och den justerbara termostaten med LED-display låter dig ställa in en optimal temperatur mellan 0°C och 16°C.Den stora kapaciteten på 50 liter kompletteras av en praktisk trådkorg som gör det lättare att komma åt dryck och mat Det kompakta barkylskåpet kräver tar inte upp mycket förvaringsutrymme.• Kapacitet på 50 l - för 55 burkar eller 22 flaskor• Kompressorkylning• Justerbar temperatur 0-16 °C• LED-skärm - så att du kan kontrollera temperaturen i kylen exakt• Casterhjul med lås - gör det enkelt att flytta runt kylaren• Två trådkorgar för effektiv och organiserad förvaring .

Se även andra produkter från Vitvaror

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter