Audio Technica AT-LP60X Skivspelare med bluetooth - Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

AT-LP60XBTLyssna på vinyl även utan kabel!Ja, det stämmer, med AT-LP60XBT har du möjlighet att njuta av dina vinylskivor även i trådlöst format, genom Bluetooth uppkoppling Du kan installera din skivspelare i ett rum och samtidigt njuta av den i högtalarna i ett annat rum, utan trasslande kablar.

AT-LP60XBT har ett nydesignat tonarmshölje och pickupskal för att förbättra spårning och reducera resonansen. Oljud reduceras ytterligare tack vare att AC adaptern inte är integrerad i chassit utan sitter externt på kabeln.

Det gör att AC/DC omvandling inte sker inuti chassit och leder till att påverkan på signalen är minimal.Med denna helautomatiska remdrivna skivspelare kan du uppleva både 33-1/3 och 45-varvs skivor. Du kan välja att koppla upp den trådlöst via Bluetooth till högtalare och hörlurar eller koppla in den med kabel via en förstärkare.

Genom att AT-LP60XBT har ett CSR BT-chip kan skivspelaren koppla upp sig mot enheter som stödjer aptX-kodek och därigenom erbjuda förbättrad ljudkvalité. LP60XBT har även den senaste Bluetooth 5.0 tekniken vilket ger en stabil och långvarig uppkoppling.

Utöver detta är skivspelaren även utrustad med en RCA-kabel (3.5mm hane till dubbelsidig RCA-hane). Så oavsett om du väljer att spela trådlöst eller kablat så får du enastående ljud.LP60XBT har helautomatisk drift som kontrolleras på front-panelsknapparna, med start, stopp och tonarmliftknappen.AT-LP60XBT har en Dual Magnet™ pickup med utbytbar nål.

Pickupen är förmonterad med pickupskalet vilket säkerställer kvalitén och ger en enkel set-up. -Upplev dina vinylskivor trådlöst tack vare Bluetooth tekniken-Anslut trådlöst till dina högtalare, hörlurar eller koppla upp dig till din förstärkare med medföljande RCA-kabeln-Bluetooth 5.0, kompatibel med Qualcomm® aptX™-Helautomatisk och remdriven skivspelare med två hastigheter 33–1/3 och 45 RPM-Anti-resonans genom den gjutna aluminiumtallriken -Nydesignat tonarmshölje och pickupskall med förbättrad spårning och minskad resonans -Integrerad Dual Magnet™ pickup med utbytbar diamantnål (ATN3600L)-AC adaptern hanterar AC/DC omvandling utanför chassit vilket reducerar oönskade störningar i signalkedjan-Den inbyggda förstärkaren är omkopplingsbar mellan PHONO och LINE -Inkluderade tillbehör löstagbar RCA-utgångskabel, 45-varvsadapter och löstagbar dammkåpa .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024