Sidan innehåller annonslänkar

Elektrisk vinsch 12V för ATV, båttrailer, mm | Dragkapacitet 1818kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elvinsch för hemmabruk Nu kan du med enkelhet göra tunga förflyttningar utan ryggen som insats! Denna elvinsch fästes på fyrhjuling eller bil, med en dragkraft på upp till 1818 kg Med en elektrisk vinsch besparar du kroppen många slitsamma rörelser, och med det förmånliga priset sparar du även pengar när du handlar hos oss.

Använd den i skogen, i trädgården, till båten eller där du behöver den som mest! Användes ej för vertikala lyft Denna vinsch finns också med dragkapacitet på 907 kg och 1134 kg.

Enkel körning och hållfasta material Vinschen är tillverkad i stål och har en gjuten motor och växellåda. Wiren är 5,6 mm tjock och 12 m lång, och är gjord av galvaniserat stål.

Du kör den enkelt in och ut med samma knapp beroende på om du trycker den uppåt eller nedåt åker wiren inåt eller utåt. Sladden till kontrollen är 1,8 m lång.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024