Vinkyl 27 flaskor | 2 kylzoner | Tystgående | Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fristående vinkyl för 27 vinflaskor med dubbla temperaturzoner Om du vill avnjuta ditt vin med en perfekt balans och temperatur så är en vinkyl att rekommendera! Med en vinkyl kan du anpassa temperaturen i kylen efter typ av vin, eller bara tycke och smak! Denna vinkyl rymmer 27 flaskor av dina favoritviner, och tack vare kylens dubbla temperaturzoner kan både röda och vita viner hållas rätt tempererade samtidigt Själva kylskåpet har en proper design med en glasdörr av säkerhetsglas.

Kylens fyra nedre hyllor är i trä vilket ger vinkylen en elegant och lyxig prägel. Kylen håller en stadig och jämn temperatur tack vare dess kompressor som är mycket tystgående.

Temperaturen kan regleras mellan 5-18 grader i båda zonerna. Vinkylen har inbyggd LED-belysning och du styr enkelt temperatur och belysning för båda zonerna med den praktiska touch-displayen.

Med sin storlek på 345 x 480 x 1105 mm (bredd x djup x höjd) passar den bra in i de flesta miljöer. Skäm bort nära och kära med ett perfekt kylt glas vin! Två separata temperaturzoner Vinkylar i denna storlek har i regel endast en temperaturzon, du kan bara ha en temperatur i kylen och blir därför lite begränsad i dina kylningsmöjligheter

Denna vinkyl från Lyfco har samma nätta mått som liknande modeller, men har plats för hela 27 flaskor och dessutom utrustats med två temperaturzoner. Då kan du förvara till exempel champagne och vita viner i en zon och röda viner i den andra.

Eller varför inte använda den som en kombinerad öl- och vinkyl med möjligheten att kyla även andra drycker? En vinkyl för alla dina kylningsbehov, helt enkelt! Automatiskt avfrostningssystem Vinkylen är utrustad med ett automatiskt avfrostningssystem som gör att frusna ytor automatiskt frostas av när kylen stängs av Du behöver tack vare detta inte oroa dig över isbildning och frost som i värsta fall kan förstöra vinet.

Isoleringen är freonfri och är därför ett bra val för miljön. Vinkylen är mycket tystgående (47 dB(A)) och har justerbara fötter för att minska vibrationen om det finns ojämnheter på golvet.

Tänk på att placera vinkylen på en sval plats skyddad från direkt solljus och andra värmekällor för att ge de bästa förutsättningarna för ett gott vin. Vinkylen får ej byggas in.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024