Sidan innehåller annonslänkar

Vinkyl 24 flaskor | Tystgående | 43cm bred

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fristående vinkyl för 24 flaskor Rymlig och prisvärd fristående vinkyl på 63 liter som rymmer 24 stycken vinflaskor. Med denna har du alltid perfekt tempererat vin till hands.

Kylen är fristående och kopplas in i ett vanligt vägguttag. Den inbyggda belysningen ser till att du hittar rätt även i mörkare rum och under alla tider på dygnet.

Förgyll dagen med en perfekt kylt glas vin! Tystgående konstruktion Kylen kommer i en stilren klassisk svart design med LED-belysning inuti På insidan finns fem stycken trähyllor som ger vinkylen en stilren look.

Du ställer enkelt in temperaturen med touchpanelen på dörrens utsida, med ett spann på 5-18 °C. Tack vare kompressorn med låg vibration är kylen nästan helt ljudlös, med en ljudnivå på bara 45 dB(A).

Praktiska mått och funktionell utformning Vinkylens storlek är (L x B x H) 430 x 450 x 740 mm. Den har justerbara fötter så att den kan stå rakt även på ojämna golv.

Dörrkarmen är gjord i rostfritt stål, vilket ger kylen en god isoleringsförmåga. Dörrarna består av två lager glas där det yttre lagret är härdat glas, vilket också förbättrar isoleringen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024