Vinkyl 18 flaskor | Extra tystgående | LED-belysning | 25cm smal

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fristående svart vinkyl för 18 vinflaskor Prisvärd och smidig vinkyl från Lyfco som låter dig att förvara 18 flaskor av dina favoritviner. Själva kylskåpet består av metall och kommer i en snygg svart design med en glasdörr av säkerhetsglas och dörram av tåligt PVC-material.

Vinflaskorna förvaras på kylens stilrena trähyllor. Kylen håller en stadig och jämn temperatur tack vare dess kompressor som är mycket tystgående.

Temperaturen kan regleras mellan 5-18 grader. Dessutom har kylen en låg energiförbrukning på 140 kWh per år.

Vinkylen har inbyggd LED-belysning och du styr enkelt temperatur och belysning med den praktiska touch-displayen. Med sin storlek på 252 x 450 x 1062 mm (bredd x djup x höjd) passar den bra in i de flesta miljöer.

Skäm bort nära och kära med ett perfekt kylt glas vin! Automatiskt avfrostningssystem Vinkylen är utrustad med ett automatiskt avfrostningssystem som gör att frusna ytor frostas av när kompressorn pausas, vilket den gör automatiskt ett par gånger per dygn Du behöver tack vare detta inte oroa dig över isbildning och frost som i värsta fall kan förstöra vinet.

Isoleringen är freonfri och är därför ett bra val för miljön. Vinkylen är mycket tystgående (45 dB(A)) och har justerbara fötter för att minska vibrationen om det finns ojämnheter på golvet.

Tänk på att placera vinkylen på en sval plats skyddad från direkt solljus och andra värmekällor för att ge de bästa förutsättningarna för ett gott vin. Vinkylen får ej byggas in.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024