Vinkyl 10 flaskor | Extra tystgående | LED-belysning | 26,5cm smal

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fristående svart vinkyl för 10 vinflaskor Prisvärd och smidig vinkyl från Lyfco som låter dig att förvara 10 flaskor av dina favoritviner. Själva kylskåpet består av metall och kommer i en snygg svart design med en glasdörr av säkerhetsglas och dörram av tåligt PVC-material.

Vinflaskorna förvaras på kylens stilrena trähyllor. Vår termoelektriska vinkyl kombinerar avancerad teknologi med stilren design för att erbjuda en optimal miljö för din vinlagring.

Den termoelektriska kylningen eliminerar vibrationer, vilket är avgörande för att bevara vinets kvalitet och smak över tid. Dessutom ger den exakta temperaturkontrollen den perfekta förvaringsmiljön för röda, vita eller mousserande viner.

Temperaturen kan regleras mellan 5-18 grader. Dessutom har kylen en mycket låg energiförbrukning på 85 kWh per år.

Vinkylen har inbyggd LED-belysning och du styr enkelt temperatur och belysning med den praktiska touch-displayen. Med sin storlek på 265 x 515 x 475 mm (bredd x djup x höjd) passar den bra in i de flesta miljöer.

Skäm bort nära och kära med ett perfekt kylt glas vin! Peltier-teknologi Peltier-teknologin (termoelektriskt kylsystem) gör vinkylen inte bara tyst och energieffektiv utan också miljövänlig, vilket gör din vinlagring både kostnadseffektiv och hållbar Du kan vara säker på att din vinsamling kommer att åldras på bästa möjliga sätt och vara redo att avnjutas vid rätt tillfälle.

Vinkylen är mycket tystgående (35 dB) och har justerbara fötter för att minska vibrationen om det finns ojämnheter på golvet. Tänk på att placera vinkylen på en sval plats skyddad från direkt solljus och andra värmekällor för att ge de bästa förutsättningarna för ett gott vin.

Vinkylen får ej byggas in. Snabbfakta Mått 265 x 515 x 475 mm Klimatklass N Energiklass E Märkspänning 220-240 V Energiförbrukning 75 kWh/år Isolering CFC-fri cyklopentan Total volym 28 L .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024