Stor fristående vinkyl 163 flaskor | 2 temperaturzoner | Tystgående

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vinkyl med dubbla temperaturzoner för 163 vinflaskor Prisvärd och rymlig vinkyl från Lyfco med två temperaturzoner som låter dig att förvara 163 flaskor av dina favoritviner. Själva kylskåpet består av metall och kommer i en snygg svart design med en glasdörr av säkerhetsglas och dörram av tåligt PVC-material.

Vinflaskorna förvaras på kylens stilrena trähyllor. Kylen håller en stadig och jämn temperatur tack vare dess kompressor som är mycket tystgående.

Temperaturen kan regleras mellan 5-18 grader. Dessutom har kylen en låg energiförbrukning på 168 kWh per år.

Vår största vinkyl är skapad med precision för att bevara ditt vin i optimala förhållanden. Med en exakt temperaturkontroll kan du säkerställa att ditt vin alltid serveras vid rätt temperatur.

Oavsett om det är en frisk Chardonnay eller en komplex Bordeaux, kommer varje droppe att smaka precis som det är menat. Vinkylen har inbyggd LED-belysning och du styr enkelt temperatur och belysning med den praktiska touch-displayen.

Skäm bort nära och kära med ett perfekt kylt glas vin! Två separata temperaturzoner Vinkylar har i regel endast en temperaturzon, du kan bara ha en temperatur i kylen och blir därför lite begränsad i dina kylningsmöjligheter Lyfcos största vinkyl har plats för hela 163 flaskor och har dessutom utrustats med två temperaturzoner.

Då kan du förvara till exempel champagne och vita viner i en zon och röda viner i den andra. En vinkyl för alla dina kylningsbehov, helt enkelt! Låg vibration och tyst drift Vi vet att ditt vin förtjänar det bästa, och därför har vår vinkyl utformats med minimal vibration och tyst drift

På så sätt störs inte vinets naturliga mognadsprocess, och du kan njuta av lugn och ro i ditt hem. Automatiskt avfrostningssystem Vinkylen är utrustad med ett automatiskt avfrostningssystem som gör att frusna ytor frostas av när kompressorn pausas, vilket den gör automatiskt ett par gånger per dygn.

Du behöver tack vare detta inte oroa dig över isbildning och frost som i värsta fall kan förstöra vinet. Isoleringen är freonfri och är därför ett bra val för miljön.

Vinkylen är mycket tystgående (39 dB) och har justerbara fötter för att minska vibrationen om det finns ojämnheter på golvet. Tänk på att placera vinkylen på en sval plats skyddad från direkt solljus och andra värmekällor för att ge de bästa förutsättningarna för ett gott vin.

Vinkylen får inte byggas in utan ska placeras fristående. Specifikationer Mått 595 x 680 x 1710 mm Klimatklass N Energiklass G Märkspänning 220-240 V Energiförbrukning 168 kWh/år Typ av köldmedium R600a Isolering CFC-fri cyklopentan Total volym 380 L .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024