Kombinerad vin- & ölkyl | 24 flaskor/66 burkar | Tystgående

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kombinerad öl- och vinkyl Rymlig och prisvärd fristående öl- och vinkyl på 65 liter som rymmer 24 stycken vinflaskor eller 66 stycken burkar på 33 cl. Med denna har du alltid kyld dryck till hands, i vilket rum du vill.

Förvara endast vinflaskor, endast öl- och läskburkar, eller både och. Kylen är fristående och kopplas in i ett vanligt vägguttag.

Den inbyggda belysningen ser till att du hittar rätt även i mörkare rum och under alla tider på dygnet. Förgyll vardagen med en perfekt kyld dryck! I denna kyl kan du dessutom välja olika temperatur i de två facken

Anpassa temperaturen för vin eller läsk som du önskar med ett enkelt tryck på LED-panelen! Tystgående konstruktion Kylen kommer i en stilren klassisk svart design med LED-belysning inuti På insidan finns 4 stycken trådhyllor och 5 stycken vågformade flaskhyllor.

Du ställer enkelt in temperaturen med touchpanelen på dörrens utsida, med ett spann på 5-18 °C. Tack vare kompressorn med låg vibration är kylen nästan helt ljudlös, med en ljudnivå på bara 43 dB.

Praktiska mått och funktionell utformning Ölkylens storlek är (B x H x D) 510 x 800 x 450 mm. Den har justerbara fötter så att den kan stå rakt även på ojämna golv.

Dörrkarmen är gjord i rostfritt stål, vilket ger kylen en god isoleringsförmåga. De dubbla dörrarna består av två lager glas där det yttre lagret är härdat glas, vilket också förbättrar isoleringen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024