Sidan innehåller annonslänkar

Mast till vindkraftverk 6m

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mast till vindkraftverk 6 m Komplett mast till X400 vindkraftverk (12 V och 24 V). Masten är 6 m hög och levereras komplett i 3 x 2 meters sektioner.

Alla tillbehör som behövs för montering medföljer. Masten är tillverkad i kolstål med korrosionsbehandlad yta och har en snygg, vit pulverlackering som matchar lackeringen på vindkraftverket.

Gratis hemleverans Då masten är en tung och otymplig produkt så bjuder vi på leveransen hela vägen fram till din dörr. Så passa på att köpa både mast och vindkraftverk i samma beställning så får du även det betydligt mer lättviktiga vindkraftverket hemlevererat i samma leverans! Snabbfakta Komplett mast till vindkraftverk Passar X400 12 V och 24 V Tillverkad i kraftigt kolstål

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024