Vertikalmarkis/Balkongmarkis + fjärrkontroll 3x2,5m| Ljusgrå | Stor lagerrensning

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Balkongmarkis 2,95x2,5m Det finns nästan inga begränsningar när det gäller användningsområden för en bra balkongmarkis. Endast fantasin sätter gränser för var du kan montera markisen och använda den till.

En vertikalmarkis är t ex ett mycket bra alternativ till den klassiska fönstermarkisen för att skapa ett behagligt inomhusklimat. En av fördelarna med att montera en vertikalmarkis som fönstermarkis är att den har en fönsternära konstruktion, vilket gör den mer vindtålig än en klassisk fönstermarkis som skjuter ut från fasaden och därmed fångar upp vinden på ett helt annat sätt.

Men vertikalmarkisen fungerar precis lika bra att montera på din uteplats, pergola, inglasade altan eller altantak för att skapa ett svalt, solskyddat och vindskyddat uterum. Specialväv för ljusinsläpp och utsikt Markisväven är tillverkad i akryl och är semitransparent.

Detta gör att markisen släpper in generöst med dagsljus och att du fortfarande kan se ut genom markisen när den är neddragen. Trots markisens transparens så förbättrar den inomhusklimatet avsevärt både på sommarhalvåret och vinterhalvåret om du placerar den som fönstermarkis.

Den mildrar klimatet inomhus på sommarhalvåret genom att skydda från de värsta värmetopparna och på vinterhalvåret bidrar den till att minska kallras från fönstren. Markisen är alltså inte bara ett effektivt solskydd utan bidrar även energibesparande i din bostad.

Enkel montering och motorstyrning Vertikalmarkisen monterar du enkelt med kassettens väggfästen och markisen löper sedan längs med två stålvajrar som även dem fästes i väggen. Markisen drivs med en motor och du styr den enkelt med den medföljande fjärrkontrollen.

Kassetten är tillverkad i kraftig aluminium och skyddar markisen från väder och vind när den är infälld. Den semitransparenta markisväven är tillverkad i akrylväv med en hög täthet (280g/m²).

Materialet har hög motståndskraft mot mot väta och röta. Alla fästen och skruv för montering ingår, samt en tydlig monteringsanvisning på svenska.

Markisen går även att montera inomhus om man önskar. Markisens mått är Bredd 2,95m Maximal utfällt längd 2,5m Viktigt om färger Färgerna på akrylväven kan skilja något i nyans och textur i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen.

Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Denna sidomarkis finns i två olika färger ljusgrått och mörkgrått.

Hur kan era priser vara så mycket lägre? Markiser är en marknad där många väljer att sälja skräddarsydda produkter som köps in i flera led. Vi köper istället markiser i stora kvantiteter direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder.

Därmed kan vi sänka priset med ca 50%. Vi säljer dessutom våra markiser till dig med mycket låg marginal, endast strax över vårt inköpspris från fabrik. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024