Vedmaskin 4000W + 5000W | Klyver och kapar | Klyvkraft 7 ton

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Eldriven vedkombo som både klyver och kapar Denna toppmoderna vedmaskin erbjuder en komplett lösning för effektiv vedhantering. Designad för att både kapa och klyva ved, förenklar denna maskin processen och sparar dig både tid och arbete.

Utöver dess grundläggande funktioner, är maskinen utrustad med ett förlängt vedbord och ett praktiskt rullband som ytterligare effektiviserar arbetet. Vedmaskinens kapdel är konstruerad för att hantera stockar med precision.

Utrustad med en längdmätare, kan du enkelt ställa in önskad längd på vedbitarna, från 30 till 110 cm. Kapmaskinen kan hantera vedstockar med en diameter på mellan 5 och 30 cm och kapdelen drivs av en kraftfull 4000W motor.

Efter kapningen faller stocken ner i klyvrännan där den klyvs i fyra delar med hjälpa av vedklyven. Denna del av maskinen, som drivs av en ännu starkare 5000W motor, hanterar stockar med en diameter på upp till 30 cm och klyver med en maximal kraft på 7 ton.

Klyvprocessen är både snabb och effektiv, med en framåthastighet på 32 cm/s och en återgångshastighet på imponerande 110 cm/s, vilket garanterar en oavbruten arbetsprocess. Säkerhet och användarvänlighet i fokus Säkerheten har varit av yttersta vikt under utvecklingen av denna vedmaskin.

Maskinen är utrustad med ett nödstopp som omedelbart avbryter operationen vid behov, samt ett dödmansgrepp för extra säkerhetsåtgärder under kapningen. Skyddsburar runt kritiska delar av maskinen förhindrar olyckor, och om skyddsburen direkt efter svärdet öppnas, avbryts maskinen omedelbart.

Vedmaskinen är också utrustad med rejäla hjul och drag med kulkoppling för enkelt transport. Vedkapen/vedklyven är CE-godkänd och uppfyller alla relevanta säkerhetsstandarder.

Byggd för hållbarhet Med en storlek på 289 x 93 x 165 cm och en vikt på 364 kg, är denna vedmaskin byggd för att stå emot krävande arbetsförhållanden. Den kräver 3-fas för drift och kommer med en tvåårig garanti, vilket ger dig sinnesro och försäkran om maskinens kvalitet och hållbarhet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024