Sidan innehåller annonslänkar

Champion Vakuumförpackare Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med Champions helautomatiska vakuumförpackare förlänger du matens hållbarhet upp till 5 gånger. De dubbla svetstrådarna ger en mycket tät försegling och vakuumförpackarens dubbla pumpar gör att maskinen klarar av en hög belastning och daglig användning.

Vakuumförpackaren har även en marineringsfunktion vilket passar utmärkt att använda tillsammans med avsedda vakuumbehållare. Inkl.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Rubicson Påsförslutare

Förläng hållbarheten på snacks och livsmedel genom att försluta plastpåsarna med hjälp av värme som smälter plasten. Tryck ihop förseglaren över påsens öppning och dra den sidledes. Använd sedan kniven i andra änden för att öppna påsen. Snabb uppvärmning på 30 sekunder och drivs av 2x AA-batterier (medföljer ej). OBS! Vid förvaring bör medföljande stopmekanism användas för att förhindra risken för oavsiktlig aktivering.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024