Nikabe Motoriserat väggfäste för TV 32-75"

Jämför produkt Nikabe Motoriserat väggfäste för TV 32-75" online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nikabe Motoriserat väggfäste för TV 32-75" i kategorin Väggfäste här hos oss.

Produktinformation

Flytta TVn, inte möblerna och spara plats när den inte används. Det motoriserade väggfästet låter dig vrida ut TVn från väggen via den medföljande fjärrkontrollen.

Två positioner kan sparas för ännu enklare hantering. Bygger endast 56 mm vid infällt läge.

För TV-apparater upp till 75 tum eller 50 kg. Levereras med installationsmaterial och fjärrkontroll.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Luxorparts Fullmotion väggfäste för TV 43-90"

Tiltbart och vridbart väggfäste för större TV-apparater på ca. 43-90 tum. Vrid TVn fritt i ± 60 grader och tilta i +3 till -15 grader för att reducera reflektioner för ett bekvämare tv-tittande. TVn kan enkelt nivåjusteras efter montering (±3 grader). Kraftig stålkonstruktion som klarar upp till 60 kg. Bygger 77-428 mm från väggen. Från Vesa 300x200 till 800x400. Inkluderar Vesa-skruvar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023