Sidan innehåller annonslänkar
JBL

JBL Xtreme 4 Bluetooth-högtalare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dags att skruva upp volymen! Den bärbara och vattentäta högtalaren JBL Xtreme 4 levererar massivt JBL Pro-ljud på nästa nivå med fantastisk dynamik, även på högsta volym, tack vare två kraftfulla baselement och två diskantelement Dubbla pumpande passiva JBL-element ger djupare bas som känns.

Utomhushögtalare från andra varumärken

JBL Xtreme 4 Bluetooth-högtalare

Utomhushögtalare från JBL

Visa produkter inom Utomhushögtalare från JBL.
Marshall Willen Trådlös högtalare

Utomhushögtalare från Marshall

Visa produkter inom Utomhushögtalare från Marshall.

Se gärna också

JBL Flip 6 Portabel trådlös högtalare Svart

JBL Flip 6 är ett vattentåligt kraftpaket i ett litet format, där du sätter gränserna. Med en stark bashögtalare, separerad diskant och dubbla passiva I-radiatorer, bjuder JBL Flip 6 in till en ljudupplevelse utöver det vanliga. Kan via Partyboost kopplas ihop med flera kompatibla JBL-högtalare för att höja ljudvolymen ytterligare. Utrustad med Bluetooth 5,1 och laddas via den medföljande USB-C kabeln.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024