Belkin - Multiport hub - USB-C 11-in-1 med 100W PD laddningsport

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vår USB-C 11-i-1 multiport-docka med en bandbredd på upp till 5 Gbit/s är den perfekt allt-i-ett-lösningen för anslutning av din laptop med USB-C till flera enheter. Skapa den slutgiltiga arbetsstationen eller led en sömlös presentation online när du bekvämt ansluter din laptop till skärmar, SD-kort och USB-minnen.

Dubbel funktion som laptop-stativ som håller ordning på kablarna med anslutningsportar på baksidan. Den stöder även genomströmmande laddning på upp till 100 W, vilket gör att du inte behöver välja på portutökning eller effekt.

Med en 1 Gb Ethernet-port, har du dessutom alltid en säker och skyddad internetanslutning. ProduktfördelarTillhandahåller portar för Ethernet och multimedia som har tagits bort på senaste modellerna av Apple- och PC-laptops.Ansluter USB-C enheter till projektorer, skärmar, SD-kort och USB-minnen.En Ethernet-port garanterar en säker och skyddad internetanslutning.Genomströmning av laddning upp till 100 W gör att du inte behöver välja på portutökning och effekt.Passar smidigt in på skrivbordet, håller ordning på kablarna med anslutningar på baksidan, och har en dubbel funktion som laptop-stativ.Dataöverföringshastigheter på 5 Gbit/s ger snabb dataöverföring mellan datorn och kringutrustning.Har alternativ för HDMI, DisplayPort och VGA och har stöd för HD-skärmupplösningar upp till 4K.Tekniska specifikationer4K HDMI® 1.44K DisplayPort™ 1.2VGA1 x USB-C PD 3.02 x USB-A 3.0 BC1.21 x USB-A 2.01 x EthernetKortläsare för SD 3.0MicroSD 3.03,5 mm ljud in/utUpp till 100 W Power Delivery (minus 12 W för adapterns drift)*KompatibilitetLaptops och tablets med USB-CKompatibel med Thunderbolt™ 3-portar* USB-C porten har stöd för dataöverföring och genomströmmande laddning med upp till 100 W, minus 12 W för drift av hubben.

Användning av en laddare på minst 65 W rekommenderas (medföljer inte), som kan ge upp till 50 W genomströmmande laddning vid användning av hubbens funktioner. Prestandan beror på laptopens krav. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024