Sidan innehåller annonslänkar
Softy Bag

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Röd

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Är du trött på att ligga på en halvrolig strandhandduk när du är på stranden? Är du less på att sitta i en campingstol istället för att ligga ner? Är du besviken över att det inte finns någonstans att sitta när du är ute på galej i skogen? Vi har lösningen – Softybag! En softybag är en kompakt, stilren och enkel portabel liggmadrass du fyller upp genom att springa med den i motvind. Softybagen är prylen du helt enkelt inte visste att du behövde.

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa är en riktigt smart sak du kan ta med dig på skidsemestern, på campingturen eller när du är ute och fiskar. För att fylla din Softybag springer du bara med den i motvind så "blåses" den upp automatiskt. Du försluter den sedan enkelt. Softybagen levereras tillsammans med en nätt ryggsäck du kan knöla ner den i när du inte längre skall använda den.

Softybagen är unik, till skillnad från dåliga kopior och andra luftbäddar. Softybagen har nämligen ingen innerplast utan är gjord av ett ekovänligt och giftfritt nylon vilket gör att den blir superenkel att fylla, väger mindre och håller längre. Din Softybag håller sig uppblåst upp till 12 timmar, och när luften är slut är det bara att fylla på den igen.

  • Mått 175 x 75 x 50 cm (uppblåst)
  • Mått 12 x 20 x 30 (ihopfälld)
  • Vikt 760 gram
  • Maxkapacitet 400 kg
  • Varaktighet Upp till 12 h
  • Material Nylon
  • Inkl. Softybag med tillhörande ryggsäck
  • Inkl. instruktioner
  • Finns i färgerna Blå, grön, röd och svart
  • Kan användas vid Campingresor, i poolen, på stranden eller helt enkelt vart som helst!

Beställ Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Röd på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Röd inom kategorin Uppblåsbart.

Kategori: Uppblåsbart
Artikelnummer: 55030-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Röd

Röd är en färg i det lägsta frekvensområdet för synligt ljus och är en av de sju allmänt accepterade spektralfärgerna. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är röd en av sex elementarfärger och har beteckningen R. I RGB-systemet för additiv färgblandning är röd (R) en av de tre primärfärgerna. I de flesta praktiska sammanhang är "röd" inte en enskild färg utan ett färgområde med många olika röda färger/nyanser. Röd övergår mot orange vid ca 640 nanometer (nm) av monokromatiskt ljus och övergår mot infrarött vid drygt 700 nm. Rött används ofta som signal- och symbolfärg och röda färger brukar förknippas med starka känslor, kraft och energi. I den västerländska kulturen kan rött till exempel symbolisera både kärlek, synd och revolution och i asiatisk kultur symboliserar rött ofta lycka, glädje och framgång.

Amo

Amo kan syfta på: