Ultraljudsrengöring

4 Produkter
I kategorin Ultraljudsrengöring finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Ultraljudsrengöring så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Ultraljudsrengöring

Hitta produkter inom kategorin Ultraljudsrengöring till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Ultraljudsrengöring.

Ultraljudsrengöring är en metod där ultraljud och lämpligt lösningsmedel, t.ex. vatten, används för rengöring. Tekniken bakom ultraljudsrengöring är en generator som skapar en ultraljudsfrekvens som i sin tur överförs till en "svängare". Denna sitter monterad i en vätska som skapar små kavitationsbubblor, cirka 0,1 millimeter i diameter, som imploderar och därmed avlägsnar smuts från den önskade ytan. Processen tar normalt 3-6 minuter, men beroende på vad det är som rengörs kan den sträcka sig mot 20 minuter Effekten kan modifieras genom uppvärmning av vätskan eller användning av olika kemikalier.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Luxorparts Ultraljudstvätt 60 W