Kommod 60cm | Bänkskiva i marmor | Med tvättställ | Cauda

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Badrumsmöbel Cauda i klassiskt vitt och marmor Detta charmiga badrumspaket inkluderar ett tvättställsskåp med bänkskiva i sten och ett fristående keramiskt handfat med intressant svängande form, med tillhörande tvättställsblandare och bottenventil. Kommoden har två mjukstängande lådor som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Du kan enkelt stoppa undan toalettpapper, tvål och annat som hör badrummet till och ha det nära till hands. Bänkskivan är gjord i vackert spräcklig marmor, ett fantastiskt motståndskraftigt material som är perfekt för badrum.

Den vita färgen ger denna möbel ett städat och elegant uttryck, och passar dig som vill ha badrumsmöbler med lättåtkomlig och bekväm förvaring – utan att tumma på designen! Badrumsmöbler med gedigna material och konstruktion Kommodens frontluckor, sidor och botten är tillverkade i MDF, som ger en mycket stabil och hållbar konstruktion Bänkskivan är tillverkad i marmorerad sten, ett otroligt slitstarkt material som kommer hålla sig fint under många år framöver.

Det gör denna möbel till en god investering för framtiden. Bänkskivan är tillverkad i marmor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024