Runt tvättställ 40cm | Svart granit | 100% natursten

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lyxigt handfat i 100% svart granit Exklusivt fristående handfat tillverkad i 100 % natursten, svart granit. Handfatet är för placering på bänkskiva och har en elegant design med mjuka linjer och en polerad yta utan några skarpa hörn och vinklar, vilket gör att handfatet är lätt att hålla rent.

Unika naturmaterial som andas lyx Det vackra materialet ger en tidlös produkt med ett lyxigt uttryck som förhöjer miljön i ditt badrum. Eftersom handfatet är gjort helt i naturmaterial så kan nyanser skilja lite från exemplar till exemplar, vilket gör att du får ett helt unikt badrum! Den svarta graniten ger naturliga, oregelbundna skiftningar som ger ett intryck av en glittrande yta

Den tidlösa designen kan enkelt kombineras med blandare helt efter egen smak. Observera att handfatet säljs utan blandare och bottenventil.

Dessa finns dock som tillbehör att köpa till separat. Dimensioner Diameter 40 cm Höjd 12 cm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024