Sidan innehåller annonslänkar
LG

LG 65" OLED65C25LB.AEU / 4K / OLED / 120 Hz / WebOS

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LG OLED C2 4K Smart TV- Perfekt färg i perfekt svart- Perfekt kvalitet - 4x HDMI 2.1- Ultimate Gaming-FreeSync & G- Cinematic Dolby Atmos & Vision- α9 Gen5 bästa OLED-processorerBrightness Booster - OLED som lyser klartBrightness Booster tar α9 Gen 5 AI-processorns förbättringar till en ny nivå med upp till 20% högre luminans. Den överlägsna ljuseffektiviteten gör bilderna skarpare.a9 Gen 5 AI-processor - Skönhet och intelligensBakom ett vackert yttre döljer sig vår mest intelligenta AI-processor.

LGs α9 Gen 5 AI-processor kan särskilja objekt i för- och bakgrunden för att ge ett mer naturligt djup i bilden, med färger som känns både levande och naturliga.Oändlig kontrast - Imponerande svärta, briljant ljusUtan bakgrundsbelysningens begränsningar kan de självlysande pixlarna leverera en djup svärta och skarp kontrast i alla ljusförhållanden. Bilderna blir skarpare och du ser små detaljer som du annars skulle ha missat.Dynamic Tone Mapping ProHelt nya Dynamic Tone Mapping Pro går på djupet för att förbättra bilden.

Nu finslipar tekniken 5000 block över hela skärmen för att skapa en mer levande HDR in i minsta detalj.Omslutande surroundljud - Det låter som att du är med i filmenα9 Gen 5 AI-processor mixar upp 2-kanalsljud till virtuellt 7.1.2-kanalsljud. Upplev spänningen och dramatiken omkring dig, som om du vore filmens huvudperson.ThinQ AI & webOS - TV bara för digThinQ rekommenderar innehåll baserat på det du gillar.

Ställ in profiler för hela familjen så att alla snabbt kan komma åt sina favoritserier, och få skräddarsydda nyheter och sportresultat.SportaviseringarMissa inte de senaste nyheterna från dina favoritlag och ligor, även när du tittar på annat. Få uppdateringar och påminnelser i realtid om alla stormatcher.Min profilSe endast det du vill se med anpassningsbara profiler för alla i familjen.

Ta del av anpassade innehållsrekommendationer och snabbtillgång till dina mest använda appar.FILMMAKER MODESe filmerna precis så som regissören tänkte sig med FILMMAKER MODE™. Med denna funktion bevaras de ursprungliga färgerna, inställningarna och bildhastigheterna, så att du kommer närmare regissörens ursprungliga vision.Verklig bioupplevelse hemmaDolby Vision IQ och Dolby Atmos har kombinerats för en otroligt uppslukande upplevelse.

Med hjälp av LGs α9 Gen 5 AI-processor levererar Dolby Vision IQ precis detaljrikedom och extraordinärt djup, och framhäver subtila texturer.Alla dina favoriter på ett ställeI princip allt du vill titta på finns i de tillgängliga streaming-apparna. Med Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV+, och HBO Max, så finns det alltid något spännande att titta på.Den ultimata spelupplevelsenTa ditt spelande till en högre nivå med de första TV-apparaterna i branschen, de har stöd för Dolby Vision Gaming 4K120 Hz som ger en supersmidig och mer realistisk spelupplevelse.

Responstid på 1 ms, kompabilitet med Nvidia G-SYNC, AMD FreeSync Premium, och stöd för VRR gör att även spel med extrem snabb action blir tydliga och smidiga.Cloud GamingGeForce Now och Stadia ger dig tillgång till enorma moln-tjänster med enorma utbud av spel att utforska. Återupplev älskade klassiker och hitta nya favoriter direkt från din TV.Game Optimizer & DashboardGame Optimizer samlar alla dina spelinställningar i en lättanvänd meny och Game Dashboard ger dig snabb åtkomst till alla inställningar som påverkar ditt spel.HGiGLG samarbetar med några av de största namnen inom spelindustrin för att kunna erbjuda de senaste HDR-spelen med realistisk och fängslande spelupplevelse.HållbarhetFörpackad med planeten i åtankeI linje med LGs gröna initiativ är din OLED förpackad för säker transport, men med mindre material.

TV från andra varumärken

Upp till 64% rabatt
TCL 85" 85C955 / 4K / QD-Mini LED / 144 Hz / Smart Google TV, Motion Clarity Pro, Onkyo 2.2.2-ljud

TV från TCL

Visa produkter inom TV från TCL.
Upp till 60% rabatt
LG 65" 65QNED966QA / 8K / QNED MiniLED / WebOS 22 + LG Soundbar NS60T

TV från LG

Se produkter inom TV från LG.
Upp till 59% rabatt
Samsung 75" TQ75QN85CATXXC / 4K / Neo QLED / 120 Hz / Smart TV

TV från Samsung

Här har vi samlat TV från Samsung.
Upp till 33% rabatt
Sony 75" XR75X90L / 4K / LED / 120 Hz / Google TV

TV från Sony

Visa produkter inom TV från Sony.
Upp till 36% rabatt
Philips 55" 55PUS8548 / 4K / LED / 60 Hz / Ambilight

TV från Philips

Missa inga bra priser på TV från Philips.
Upp till 23% rabatt
Andersson 24" LED2445HDA / HD / Android TV - Svart

TV från Andersson

Här har vi samlat TV från Andersson.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024