Sidan innehåller annonslänkar

Andersson 43" LED4345FHDA / Full HD / Android TV / ChromeCast

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Andersson 43" LED4345FHDAAndersson LED4345UHDA är ett utmärkt val av TV för dig som vill ha en prisvärd Full HD SmartTV. Njut av högupplöst och skarp bild tillsammans med smarta funktioner som trådlöst nätverk, inbyggd Google Cast och ett brett utbud av förinstallerade appar.

Tack vare Android TV får du en SmartTV på en helt ny nivå med tillgång till en mängd appar på Google Play och ett användarvänligt gränssnitt.Android™ SmartTVUpplev SmartTV på en helt ny nivå med Android TV. Förutom förinstallerade appar som YouTube och Netflix, som även har snabbknappar direkt på fjärrkontrollen, får du med Android TV tillgång till Google Play där du kan ladda ner nästan vilken app du vill till din Andersson TV.Dynamiskt omfång med HDRMed den här funktionen kan TVn återge ett större dynamiskt omfång av ljusstyrka genom att fånga och kombinera flera olika exponeringar.

HDR/HLG (Hybrid Log-Gamma) garanterar en förbättrad bildkvalitet med ljusare och mer realistiska ljuspunkter, naturligare färger och andra förbättringar. Det ger den visuella effekt som filmskapare strävade efter och visar de dolda områdena av mörka skuggor och starkt solljus med full klarhet, färg och detaljrikedom.

HDR/HLG-innehåll stöds genom inbyggda och nedladdade applikationer, HDMI- och USB-ingångar samt över DVB-S-sändningar. 10 års garantiAtt köpa en produkt från Andersson är alltid ett bra val och du kan känna dig säker på att den håller länge.

TV från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
TCL 75" 75T8A / 4K / QLED / 144 Hz / VRR, Smart Google TV

TV från TCL

Visa produkter inom TV från TCL.
Upp till 36% rabatt
Samsung 65" TQ65QN90CATXXC / 4K / Neo QLED / 120 Hz / Smart TV

TV från Samsung

Utforska allt inom TV från Samsung.
Upp till 21% rabatt
Sony 65" KD65X75WL / 4K / LED / Google TV

TV från Sony

Utforska allt inom TV från Sony.
Upp till 32% rabatt
LG 86" 86UR81006LA / 4K / LED / 60 Hz / WebOS

TV från LG

Utforska allt inom TV från LG.
Upp till 14% rabatt
Philips 75" 75PUS8108 / 4K / LED / 60 Hz / Ambilight

TV från Philips

Missa inga bra priser på TV från Philips.
Upp till 17% rabatt
Toshiba 43" 43UA5D63DG / 4K Ultra HD / LED / Android TV / Chromecast

TV från Toshiba

Missa inga bra priser på TV från Toshiba.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024