Sidan innehåller annonslänkar

Andersson 32" LED3245FHDA / Full HD / Android TV

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Andersson 32" LED3245FHDAAndersson LED3245FHDA är en kompakt 32-tums Smart-TV med Full HD-upplösning som passar perfekt i mindre rum och utrymmen. Tack vare Android TV får du tillgång till en mängd appar på Google Play och ett användarvänligt gränssnitt.

LED3245FHDA har en skarp bildpanel och ett smidigt gränssnitt som är enkelt att använda för hela familjen. Förutom olika anslutningsmöjligheter kan du enkelt ansluta din TV till internet via kabel eller trådlöst.

Du får direkt tillgång till streamingtjänster som Netflix och Youtube, samt appar som Twitter och Facebook, direkt på din TV.Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelningOm du använder programkort i din TV kan du dra nytta av PVR-funktionen och schemalägga inspelningar direkt på en extern hårddisk eller ett USB-minne för att kunna titta på matchen eller din favoritserie när det passar dig. Du kan även ansluta ett USB-minne för att enkelt dela bilder från semestern eller visa dina sparade filmer från datorn på din TV.Trådlös TV-sändning överalltMed funktionen FollowMe TV kan du strömma TV-sändningen från din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphones eller surfplattor som är anslutna till samma nätverk.

Du kan ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen och fortsätta titta utan problem vart du än går. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare.Snabbstartsguide och E-manualOm du har frågor om TVns funktioner kan du enkelt komma åt en E-manual via huvudmenyn på din TV.

När du har installerat din TV hemma kommer du snabbt igång med användningen och kan använda den med hjälp av den medföljande snabbstartsguiden.10 års garantiAtt köpa en produkt från Andersson är alltid ett bra val och du kan känna dig säker på att den håller länge. Andersson erbjuder produkter av hög kvalitet till ett förmånligt pris, och som en trygghet för dig erbjuder vi hela 10 års garanti på TV. .

TV från andra varumärken

Upp till 52% rabatt
Samsung 55" TQ55QN95CATXXC / 4K / Neo QLED / 144 Hz / Smart TV

TV från Samsung

Se vad Samsung har inom TV.
Upp till 46% rabatt
LG 55" 55QNED866RE / QNED MiniLED / 4K 120Hz / NanoCell / WebOS

TV från LG

Utforska allt inom TV från LG.
Upp till 41% rabatt
TCL 75" 75T8A / 4K / QLED / 144 Hz / VRR, Smart Google TV

TV från TCL

Visa produkter inom TV från TCL.
Upp till 21% rabatt
Sony 65" KD65X75WL / 4K / LED / Google TV

TV från Sony

Utforska allt inom TV från Sony.
Upp till 23% rabatt
Andersson 24" LED2445HDA / HD / Android TV - Svart

TV från Andersson

Visa produkter inom TV från Andersson.
Upp till 17% rabatt
Toshiba 43" 43UA5D63DG / 4K Ultra HD / LED / Android TV / Chromecast

TV från Toshiba

Missa inga bra priser på TV från Toshiba.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024