Sidan innehåller annonslänkar

Hama Golvstativ för TV 37" till 75"

Jämför produkt Hama Golvstativ för TV 37" till 75" online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hama Golvstativ för TV 37" till 75" i kategorin TV-stativ här hos oss.

Produktinformation

Stilrent och minimalistiskt TV-stativ i formen av ett staffli. Stativet är mycket enkelt att bygga ihop och är ämnat TV-apparater från 37 upp till 75 tum (beroende på vikt).

Se gärna också

Nedis Tilt- och roterbart bordsstativ för TV 37-75"

Tilt- och vridbart bordsfäste för TV med stabil konstruktion. För skärmstorlekar mellan 37-75” med en maxvikt på 40 kg. Med 5 olika höjdjusteringar. Kan vridas från höger till vänster med ett omfång av 35° samt tiltas +5 till -10°. Med tippskydd säkrar du din TV med den medföljande säkerhetslinan. Använder halkfria silikondynor för en repfri och stabil placering på din TV-bänk. Inbyggd kabelhantering. Levereras med installationsmaterial. Mått: 905x733x343 mm. Vikt: 5.8 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter