Sidan innehåller annonslänkar

Badachro Tv-Möbelset 41x240 cm | Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rymlig TV-möbel i högblank svart Charlie Tv-möbelset erbjuder en praktisk och stilren tv-möbel för ditt hem. Möbelpaketet består av en stor tv-bänk med en bredd på hela 240 cm som erbjuder gott om förvaring för spelkonsoler, filmer och allt du har i ditt mediebibliotek där hemma.

Det generösa förvaringsutrymmet döljs av släta, högblanka luckor i svart helt utan synliga handtag. Tack vare att möbeln är vägghängd och du slipper ben på TV-bänken kan du enkelt komma åt att städa under TV-bänken.

Förutom den stora TV-bänken följer även tre stycken väggskåp i måtten 90x36 cm för ytterligare förvaring. Även dessa går i samma stil och färg som TV-bänken och tillsammans bildar de en komplett stilren möbel som ger en modern och sofistikerad touch till ditt vardagsrum.

Kvalitetsmaterial för stabilitet Möbeln är tillverkad av högkvalitativ spånskiva och MDF-material. Vilket ger en gedigen stabilitet och hållbarhet.

Montering krävs för att sätta ihop möbeln, men med de inkluderade instruktionerna är processen enkel och kan utan problem utföras på egen hand. Dimensioner Se bild i bildspelet för exakta dimensioner för de olika möbelmodulerna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024