Apple AirPods 2019 med laddningsetui

Jämför produkt Apple AirPods 2019 med laddningsetui online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Apple AirPods 2019 med laddningsetui i kategorin True wireless-hörlurar här hos oss.

Produktinformation

Nya AirPods kombinerar smart design med banbrytande teknik och kristallklart ljud. AirPods drivs av det nya Apple H1-chippet som ger dig upp till tre timmars samtalstid på en enda laddning. .

True wireless-hörlurar från andra varumärken

Nothing Ear (2)

True wireless-hörlurar från Nothing

Se vad Nothing har inom True wireless-hörlurar.
Jabra Elite 5 Trådlösa hörlurar Beige

True wireless-hörlurar från Jabra

Missa inga bra priser på True wireless-hörlurar från Jabra.
Sennheiser SPORT helt trådlösa hörlurar

True wireless-hörlurar från Sennheiser

Utforska allt inom True wireless-hörlurar från Sennheiser.
Urbanista London Helt trådlösa hörlurar Vit

True wireless-hörlurar från Urbanista

Utforska allt inom True wireless-hörlurar från Urbanista.

Se gärna också

Jabra Elite 3 Trådlösa hörlurar Svart

Jabra Elite 3 är konstruerade för dig som älskar ett rikt, kraftfullt ljud och kristallklara samtal oavsett situation. Den klassledande equalizern och intuitiva Sound + -appen låter dig anpassa ljudet precis som du vill ha det. Ergonomiskt utformade för en bekväm passform och har 4-mikrofonsteknik för tydliga samtal, enastående ljudisolering, HearThrough-funktion, inbyggd Alexa, Google Fast Pair och Spotify-uppspelning med en knapptryckning. Med upp till 28 timmar batteritid med det eleganta fodralet och ett praktiskt monoläge som låter dig använda ena öronsnäckan medan den andra laddar, kommer de att fortsätta spela så länge du behöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023