Sidan innehåller annonslänkar

Ställbar träningsbänk | Bänkpress, benspark, leg curl & bicepscurl

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rejäl träningsbänk för hemmaträning Denna träningsbänk är anpassad för att hjälpa dig hålla en så mångsidig träningsrutin som möjligt, utan att behöva lämna hemmet. Bänkpress, bencurls, preacher curls och situps är bara några exempel på övningar denna träningsbänk möjliggör för dig.

Dessutom slipper du vara beroende av gymmets öppettider och kan träna hemma till din egen musik. Träna många viktiga muskelgrupper Med denna träningsbänk kan du göra flera olika övningar och träna upp hela kroppen.

Både nybörjaren och den erfarne gymmaren kan dra nytta av denna träningsbänk då du kan anpassa träningen utifrån dina förutsättningar. Som nybörjare är det bäst att börja lätt och sedan öka motståndet successivt i takt med att du bygger upp din styrka.

Använd hantlar eller en skivstång med vikter för att intensifiera träningen. Rejäla dimensioner Väl tilltagna mått.

Storlek färdigmonterad (L x B x H) 2200 x 1100 x 1200 mm. Max användarvikt 120 kg och max belastningsvikt (inkl vikter) 300 kg.

Trots storleken är träningsbänken utformad för att kunna stå i ett hörn och ta upp minimalt med plats. På så sätt kan den placeras i ditt hem eller i mindre lokaler utan problem.

Kraftig konstruktion Den stabila stålkonstruktionen med 76 mm diameter kraftigt stål ser till att du kan träna säkert. Alla dynor är skumgummifyllda vilket gör träningen bekväm.

De kvalitativa materialen garanterar även en lång hållbarhet så du kan vara säker på att träningsbänken håller i många år. Tack vare den solida konstruktionen erbjuder vi hela 3 års fabriksgaranti på träningsbänken och dess delar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024