Produktinformation

Integrerad Gigabit-switchFyra portar är tillgängliga för överbryggning - varav en erbjuder PoE-genomgång när AP drivs av en 802.3at PoE + switch .1x PoE Out + LAN3x LANÖverlägsen processorkraftUniFi IW HD AP kan komplexa funktioner (gästhantering, filtrering och andra resursintensiva uppgifter) som kan bromsa en mindre utrustad AP.Power over Ethernet (PoE) -standardUniFi IW HD AP kan enkelt drivas med en 802.3af eller 802.at-kompatibel switch. Vi rekommenderar att du driver dina UniFi-enheter med en UniFi PoE-switch.Snabb och enkel installationUniFi IW HD AP har en förfinad industriell design och kan enkelt installeras med den medföljande monteringshårdvaran. .

Se gärna också

Ubiquiti UniFi UAP-NanoHD - AC1750 / 802.3af / MU-MIMO

Skalbar Wi-Fi-hantering för företagUniFi® är ett revolutionerande WiFi-system som kombinerar prestanda, obegränsad skalbarhet och en central styrenhet. UniFi nanoHD AP har en förfinad industriell design och kan enkelt installeras med den medföljande monteringshårdvaran. UniFi Controller-programvaran är lätt åtkomlig via en vanlig webbläsare och mobilappen UniFi (iOS or Android), och programvaran är perfekt för klientdistributioner med hög densitet, som kräver en låg fördröjning och hög upptidsprestanda. Använd programvaran UniFi Controller för att snabbt konfigurera och administrera ett företags Wi-Fi-nätverk – ingen speciell utbildning krävs. RF-karta och prestandafunktioner, realtidsstatus, automatisk identifiering av UAP och avancerade säkerhetsalternativ är alla sömlöst integrerade.Spara pengar och spara tidUniFi levereras med en icke-dedicerad programvarukontroller som kan distribueras på en stationär PC-, Mac- eller Linux-maskin; i ett privat moln; eller genom att använda en offentlig molntjänst. Du har också möjlighet att distribuera den kompakta UniFi Cloud Key med inbyggd programvara.Kraftfull hårdvaraUniFi nanoHD AP har försetts med det senaste inom WiFi 802.11ac Wave 2 MU-MIMO-tekniken.Intuitiv UniFi Controller-programvaraKonfigurera och hantera dina APs med det enkla användargränssnittet.UtbyggbartObegränsad skalbarhet: bygg trådlösa nätverk så stora eller små som behövs. Börja med en (eller uppgradera till ett 5-pack) och expandera till tusentals medan du bibehåller ett enda enhetligt hanteringssystem.- 2x2 MIMO på 2,4GHz (300Mbps max PHY-frekvens), 4x4 MU-MIMO på 5GHz (1733Mbps max PHY-frekvens)- 802.3af- Samma fäste som UAP-AC-Lite

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024