Netgear WiFi 6 AX3600 PoE+ Access Point

Beställ Netgear WiFi 6 AX3600 PoE+ Access Point på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Netgear WiFi 6 AX3600 PoE+ Access Point inom kategorin Trådlöst nätverk.

Produktinformation

NETGEAR® WiFi 6 AX3600 PoE+ Wireless AP (WAX218-100EUS) NETGEAR® WAX218 WiFi 6 AX3600 PoE Access Point levererar högpresterande WiFi för hemmakontor eller mindre kontorsmiljöer. Den är idealiskt för butiker, hotelllobbys och väntrum inom sjukvård.

WAX218 AX3600 är konstruerad med den senaste WiFi 6-tekniken för prestanda, täckning och säkerhet för att hålla dina gäster och kunder anslutna, och håller ditt backoffice-nätverk separat och säkert. Denna accesspunkt är utformad med PoE (Power over Ethernet) för att vara enkel att installera med en enda kabel för ström och data till din PoE+ switch eller router, och monteras på ett tak eller en vägg för att vara mindre synlig och säker för kunder.

Se gärna också

TP-Link RE200 - Repeater / AC750 / 1x LAN

TP-LINK RE200 AC750 WiFi Range ExtenderSkapa snabbare åtkomst för 802.11 b/g/n och 802.11ac Wi-Fi-enheter. RE200 levererar snabba hastigheter från dual band Wi-Fi upp till 750Mbps och ger pålitliga anslutningar för bärbara datorer, smartphones, surfplattor och andra trådlösa enheter.* Faktiska Wi-Fi hastigheter kan variera beroende på olika användarmiljöer.Öka din routertäckning till expanderat dual band Wi-FiRE200 utökar din befintliga Wi-Fi täckning med nästa generationens 11AC Wi-Fi. Det fungerar med alla standard Wi-Fi-routrar och skapar starkare dual band-anslutningar i svåråtkomliga områden, så att du kan njuta av sömlös trådlös täckning i hela ditt hem eller kontor.Njut av blixtsnabba hastigheter i High Speed Mode.Med höghastighets-teknik, använder RE200 båda Wi-Fi band för att upprätta supersnabba förbindelser – perfekt för HD streaming, online-spel och andra bandbredds-intensiva aktiviteter.* I hög hastighets-läge, erbjuder RE200 maximal prestanda men begränsar anslutning till ett band (2,4 GHz eller 5 GHz).Enkel installation och flexibel placeringTryck på WPS-knappen på routern och knappen Range Extender på din RE200 inom 2 minuter för att enkelt ansluta till nätverket. När du är ansluten med en befintlig router, kan du enkelt dra ur och koppla RE200 tillbaka i ett läge för bästa signalkvalitet och täckning i ditt hus, utan att behöva konfigurera extender-enheten igen.Smart Signal IndicatorSmarta signallampor visar styrkan på signalen som RE200 erhåller från den befintliga routern, vilket kan hjälpa till med att hitta den bästa platsen för optimal Wi-Fi täckning.Paketet innehåller:AC750 Wi-Fi Range Extender RE200RJ-45 NätverkskabelInstallation CDSnabbinstallationsguide

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Trådlöst nätverk

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter