Netatmo

Netatmo Weather station Smart väderstation

1490 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Netatmo Weather Station är en personlig väderstation som gör det enkelt att hålla koll på vädret förr, nu och i framtiden. 7-dagars prognos baserad på tidigare historik direkt i appen. Mäter temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet inne och ute, koldioxid- och ljudnivåer inne och tryck samt väder utomhus.


Beställ Netatmo Weather station Smart väderstation på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Netatmo Weather station Smart väderstation inom kategorin Trådlösa termometrar.

Kategori: Trådlösa termometrar
Artikelnummer: 51615

Från kunskapsbanken

Dockningsstation

Dockningsstation, ibland kallad vagga, är en ställning vilken underlättar hopkoppling av till exempel en digital audiospelare eller handdator med en dator eller ett nätverk. Dockningsstationer används även för att enkelt ansluta bärbara datorer till bland annat strömförsörjning, bildskärmar, tangentbord och nätverk.

Smart

Smart kan avse: Smart (personbil) – en personbil utvecklad av Mercedes-Benz. SMART-1 – en svensktillverkad rymdsond SMART (målformulering) – ett målformuleringssätt inom projektledning S.M.A.R.T. – ett protokoll för diagnostisering av hårddiskar. Smart (TV-serie) – en amerikansk komediserie från 1965. Smart Bensinstation