Apple Magic Keyboard med numerisk del

Beställ Apple Magic Keyboard med numerisk del på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Apple Magic Keyboard med numerisk del inom kategorin Trådlösa tangentbord.

Produktinformation

Magic Keyboard med numerisk del har en utökad layout med navigeringstangenter för snabb skrollning i dokument och piltangenter i full storlek för spel. Svensk layout. .

Se gärna också

Logitech MX Keys Mini Trådlöst tangentbord Grå -18%

Logitech MX Keys Mini är ett kompakt och minimalistiskt tangentbord en bekväm skrivkänsla och optimal komfort. Automatisk bakgrundsbelysning aktiveras när händerna förs över tangentbordet, och funktionsknapparna låter dig göra saker som diktering, mediakontroll och skicka emojis direkt från tangentbordet. Ansluts med Bluetooth, och med enhetsväljaren kan du enkelt växla mellan upp till tre enheter – perfekt till både datorn, mobilen och surfplattan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023