Sidan innehåller annonslänkar

Apple Keyboard med Touch ID

Beställ Apple Keyboard med Touch ID på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Apple Keyboard med Touch ID inom kategorin Trådlösa tangentbord.

Produktinformation

Magic Keyboard finns nu med Touch ID, som ger snabb, enkel och säker autentisering för inloggningar och köp. Magic Keyboard med Touch ID ger en enastående bekväm och exakt skrivupplevelse.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Trådlösa tangentbord från andra varumärken

Apple Magic Keyboard med numerisk del

Trådlösa tangentbord från Apple

Här har vi samlat Trådlösa tangentbord från Apple.
Logitech Craft Trådlöst tangentbord

Trådlösa tangentbord från Logitech

Visa produkter inom Trådlösa tangentbord från Logitech.

Se gärna också

Logitech MX Keys Mini för Mac Trådlöst tangentbord Ljusgrå

Logitech MX Keys Mini för Mac är ett kompakt och minimalistiskt tangentbord en bekväm skrivkänsla och optimal komfort. Automatisk bakgrundsbelysning aktiveras när händerna förs över tangentbordet, och funktionsknapparna låter dig göra saker som diktering, mediakontroll och skicka emojis direkt från tangentbordet. Ansluts med Bluetooth, och med enhetsväljaren kan du enkelt växla mellan upp till tre enheter. Denna version har knappar anpassade för MacOS, iPadOS och iOS.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023