Elektroniskt tippbart ATV-släp | Linjärt ställdon

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elektroniskt tippbart ATV-släp med linjärt ställdon Mångsidig och praktisk timmervagn för ATV med en lastkapacitet på 1420 kg, inklusive kran. Släpets tippfunktion styrs helt med hjälp av elektronik vilket gör att du enkelt kan tippa flaket med endast elmotorn utan att behöva använda någon som helst muskelkraft.

Tippningen navigerar du via en fjärrkontroll och den elektroniska motorn drivs av 12 V batteri eller genom att vagnen ansluts till en ATV. Observera att batteri ej ingår.

Robust kvalitet med väl tilltagna materialval Vagnen har fyra stora robusta hjul (22 x 11-10) som gör att denna kraftiga dubbelboogie vagn har goda terrängegenskaper och därmed är lämplig för skogs- och lantbruk. Elektroniskt tippbart insatsflak i durkplåt med en maxlast på hela 1420 kg, vilket gör att den klarar de flesta av gårdens sysslor.

Anpassningsbar efter dina behov När vagnen är fullmonterad kan du köra lösa massor som t ex grus och jord. Men de flesta delar går att ta bort vid behov - lyftkran etc.

Även lastflaket kan enkelt tas av, om du fraktar t.ex timmer. Dessutom är främre och bakre kortsida nedfällbara med gångjärn och avtagbara för att underlätta lastning.

Vagnen är har även förberedda fästen för att koppla på en vinsch. Antingen en manuell vinsch eller en motoriserad vinsch som då kan kopplas till 12V batteri eller till ATVn.

Vagnen kan ej registreras för bruk på allmän väg. Stödbenet som syns på bilderna medföljer ej.

Vridbar 50 mm kulkoppling med handtag. Dimensioner LxBxH 3800x1300x1000mm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024