Nordic Garden Parts Installations-set till robotgräsklippare 800 m

Beställ Nordic Garden Parts Installations-set till robotgräsklippare 800 m på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nordic Garden Parts Installations-set till robotgräsklippare 800 m inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Nu kan du snabbt och enkelt installera din robotgräsklippare, allt du behöver är detta praktiska installations-set. Paketet innehåller en avgränsningskabel, 1000 jordspett, 4 samlare och 4 kabelkontakter.

Avgränsningskabeln är 800 meter lång och har en diameter på 2,7 mm. Den håller hög kvalité och är tillverkad i PE och TCAAM.Med kabeln avgränsar du smidigt det område som gräsklipparen ska arbeta i, därefter använder du spetten för att hålla kabeln på plats.

Spetten kommer efter en kort tid att gräva ner sig själva och kabeln i jorden. Samlarna säkrar anslutningen utan att du behöver avisolera kabeln, och de röda kontakterna sätts på kabeln. .

Se gärna också

iiglo Skärmstativ MM100 för 13-27"

iiglo Monitor Desk Mount MM100Ett enkelt och robust stativ för en skärm på 13-27''. Med kabeldöljaren får du ordning på ditt skrivbord.iiglo MM100 är ett skärmstativ för 1 bildskärm (13-27''). Det är gjord av svartlackerat stål och tål maximal en vikt på 10 kg. Stativet är monterat på änden av bordsskivan med en kraftig C-klämma. Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100. Kan monteras på skärmar med böjd eller platt baksida.Detta enkla skärmstativ har en ledad arm som ger större justerbarhet. Skärmarmens höjd är också justerbar. Skärmen monteras i ett fäste som kan vinklas och lutas så att hela stativet uppfyller dina behov.Frigör utrymme på skrivbordet och dölj kablarna i det vertikala monteringsröret. Du kan enkelt vinkla och luta skärmen för att komma åt kablarna bakom. Detta stativ ger dig möjlighet att montera skärmen i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.Skärmstativet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen samt monteringsmanualen, hittar du i paketet.Monteringstips:När du installerar bildskärmen på stativet, är det bra att ha någon till hjälp.Var noga med att dra åt C-klämman ordentligt i bordskanten. Det är smart att dra åt den igen efter en tids användning.Montera inte på glasplatta.För att dölja kablarna i monteringsröret, börja med de viktigaste kontakterna som ström- och VGA-kontakter. Packningen kan lätt tas ut och fästas runt kablarna.Luta skärmen och ställ in den vinkel du vill ha. Dra åt skruvarna i skärmfästet för att låsa läget. Du kommer åt skruvarna genom att ta bort plastlocken.Paketets innehåll:1 st bordsfäste1 st vertikalt monteringsrör1 st arm med VESA-fäste1 st skruvpaket med verktyg1 st monteringsmanualiiglo har en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet och erbjuder unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.Skärmstativet är enkelt att installera och allt du behöver av material ingår i paketetLämpligt för en bildskärm med skärmstorlek mellan 13'' och 27''Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100Skärmfästet tål vikt upp till 10 kgDu kan själv välja hur du ska montera din skärm. I stående eller liggande positionLämpligt för 1 bildskärmSkärmfästet gör det möjligt att vinkla skärmarnaLuta bildskärmen för en optimal användarupplevelse

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter