Sidan innehåller annonslänkar

60-tals Skjorta Turkos - Medium

Jämför produkt 60-tals Skjorta Turkos - Medium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 60-tals Skjorta Turkos - Medium i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

60 talet i all sin ära! En tid av svängig musik, ett spännande mode och en underbar mentalitet, ett perfekt årtionde att låta sin fest inspireras av För att förvandla? .

Se gärna också

iiglo TV väggfäste TVWS1200 | Ultra Slim | 32-65" | max 40kg | Lutning 12°

Ett enkelt och robust väggfäste som passar 32'' till 65'' TV-skärmar. Smal design som tar liten plats och är enkel att montera.iiglo TVWS1200 är ett smalt och robust väggfäste som är utformat för 32” till 70'' plattskärmar. Det är gjort av svartlackerat stål och tål en maximal vikt på 40 kg. Stödjer universell VESA-standard upp till 600x400.Väggfästet står endast ut 35mm från väggen och är perfekt för att ha TV:n nära väggen. En smart snabblåsmekanism håller TV-skärmen säkert på plats. Denna mekanism har en quick release-koppling, som du enkelt hanterar med två remmar. Sedan kan du enkelt haka av TV:n från väggen. Quick-release-remmarna förvaras bakom din TV med en inbyggd magnet vid spetsen. TV:n kan kontrollerat också lutas framåt, för att få tillgång till kontakter och kablar bakom. I skärmfästet finns också en lutningsfunktion som låter dig luta TV:n 12 grader framåt för en bättre visningsvinkel. Detta väggfäste gör att du kan montera skärmen i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.Väggfästet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen, samt monteringsmanualen, hittar du i paketet.Monteringstips:Montera ändstyckena på varsin sida av väggskenan. OBS: Detta är av säkerhetsskäl.Väggskenan (69 cm lång) ska monteras på väggen. Fäst det medföljande vattenpasset på väggskenan för korrekt montering. OBS: Var noga med att sätta i dubbar i gips- och träväggar. Använd de medföljande pluggarna vid montering i tegelväggar.Montera skärmfästena i plattskärmen (VESA-fäste) OBS: Om du monterar plattskärmen i stående läge, bör skärmen vara bredare än 69 cm.Tryck försiktigt in skärmen mot väggen så kommer låsmekanismen att klicka på plats. Kontrollera att den sitter fast ordentligt genom att dra försiktigt i skärmen. Fäst quick-release-remmarna till väggfästet.Du kan enkelt dra åt skruvarna på lutningsfunktionen ytterligare vid ett senare tillfälle, om det behövs.Paketets innehåll:1 st väggskena2 st skärmfästdon med låsmekanism2 st paket med skruvar2 st ändstycken1 st vattenpass1 st monteringsmanualiiglo erbjuder en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet och erbjuder unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension. Nyckelfunktioner:Lämpligt för TV-skärmar med en skärmstorlek mellan 32'' och 70''Väggfästet tål vikt upp till 40 kgStödjer universell standard upp till 600x400Väggfästet är smalt och står endast ut 32 mm från väggenDu kan välja hur du ska montera din TV. I stående eller liggande positionMed den smarta quick release-funktionen kan du enkelt lyfta bort TV:n från fästet

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mobilskal

Mobilskal från Dbramante1928

Se alla produkter
Installation

Installation från Deltaco

Se alla produkter
Plånboksfodral

Plånboksfodral från Linocell

Se alla produkter
Gamingtillbehör

Gamingtillbehör från Svive

Se alla produkter