Sidan innehåller annonslänkar

60-tals Groovy Skjorta - Large

Beställ 60-tals Groovy Skjorta - Large på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 60-tals Groovy Skjorta - Large inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Det är en 60-tals fest på gång och du ska dit! Letar du uppe på vinden efter bortglömda platåskor, utsvängda byxor och fransvästar men hittar inget av det? Då?

Se gärna också

iiglo TV väggfäste Ultraslim TVWS1100 För 32-65'', VESA upp till 600x400, TV från vägg 22mm, max 40k

iiglo TV Wallmount Slim TVWS1100Ett enkelt och robust väggfäste som passar 32'' till 65'' TV-skärmar. Tunn design som tar liten plats och är enkel att montera.iiglo TVWS1100 är ett tunt väggfäste utformat för 32'' till 65'' plattskärmar. Det är gjord av svartlackerat stål och tål maximal en vikt på 40 kg. Fästet stödjer universell VESA-standard upp till 600x400.Väggfästet står endast ut 22 mm från väggen och är perfekt för att få TV:n nära väggen. En smart låsmekanism håller TV-skärmen säkert på plats. Denna mekanism har en snabbkopplingsfunktion som gör det möjligt att lossa TV:n med två remmar. Sedan kan du enkelt haka av TV:n från väggen. Med denna mekanism kan TV:n kontrollerat också lutas framåt, för att få tillgång till kontakter och kablar bakom. Quick-release-remmar förvaras bakom din TV med en inbyggd magnet vid spetsen. Med detta väggfäste har du möjlighet att montera skärmen i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.Väggfästet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen samt monteringsmanualen, hittar du i paketet.Monteringstips:• Montera ändstyckena på varje sida av väggskenan. OBS: Detta är av säkerhetsskäl.• Väggskenan (69 cm lång) ska monteras på väggen. Fäst det medföljande vattenpasset på väggskenan för korrekt montering. OBS: • Var noga med att sätta i dubbar i gips- och träväggar. Använd de medföljande pluggarna vid montering i tegelväggar.• Skruva fast skärmfästena i plattskärmen (VESA-fäste) OBS: Om du monterar plattskärmen i stående läge, bör skärmen vara bredare än 69 cm.• Tryck försiktigt in skärmen mot väggen så kommer låsmekanismen att klicka på plats. Kontrollera att den sitter fast ordentligt genom att dra försiktigt i skärmen. Fäst quick-release-remmen till väggfästet.Paketets innehåll:• 1 st väggskena• 2 skärmfästen med quick release-funktion• 2 st skruvpaket med vattenpass• 2 st slutstycken• 1 st monteringsanvisningiiglo erbjuder en serie med många olika lösningar för montering av TV-apparater, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av god kvalitet och ger unika lösningar för kablar och säkerhet. Med god design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller arbetsyta en ny dimension.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elsparkcykel

Elsparkcykel från Xiaomi

Se alla produkter
Surfplatta

Surfplatta från Xiaomi

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Pegasus Spiele

Se alla produkter
Merchandise

Merchandise från PALADONE

Se alla produkter