1-polig strömbrytare Till-till 100 mA


Jämför produkt 1-polig strömbrytare Till-till 100 mA online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1-polig strömbrytare Till-till 100 mA i kategorin Tillbehör servo mottagare här hos oss.

Produktinformation

1-polig strömbrytare med lödanslutning för panelmontage (monteringshål 11x6 mm). Max.

100 mA och 150 V. Funktion till-till.

Se gärna också

Futaba-servoförlängning

3x25 cm tysktillverkad förlängningskabel med PVC-isolering för Futaba-servo. 3-poliga kontakter med guldplätering och tvinnad kabel för att eliminera störningar. Vanlig i RC-sammanhang. Kabelarea 0,14 mm².

Läs mer

Se även andra produkter från Tillbehör servo mottagare

Sortera

Från kunskapsbanken

Strömbrytare

Strömbrytare, eller strömställare, är en elektrisk komponent som används för att bryta och sluta en elektrisk krets. Enligt den tekniska nomenklaturen benämns den strömställare, men detta namn har inte fått någon större spridning bland allmänheten.

Amazon

Amazon, Amason eller Amazonas kan syfta på: Amason – krigarkvinnor i grekisk mytologi, se Amasoner Amazonpapegojor – ett släkte (Amazona) av papegojfåglar Amason (musikgrupp) – en svensk musikgrupp bildad 2012 Amazonas (band) – en svensk/norsk musikgrupp med inriktning på jazzpop, aktiv från mitten av 1980-talet till 1992 Volvo Amazon – en bilmodell från Volvo Amazon (företag) – en E-handelsplats

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.