Sidan innehåller annonslänkar

Bestron Elvisp


Beställ Bestron Elvisp på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bestron Elvisp inom kategorin Till Köket.

Produktinformation

Finns det något värre än den förfärliga krampen man får i underarmen när grädden till tårtan ska vispas fluffig och härlig? Spara på krafterna? .

Se gärna också

PME Kakform med Löstagbar Botten - 10 cm

Med dessa smarta kakformar kommer det garanterat göra din bakning enklare och roligare! Nu behöver du inte oroa dig för kladd och stök! Med räfflad kant ser din bakelse mer elegant?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.