Drinkstuff

Barstol Crescent Fuskläder Svart - 2-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Barstol Crescent Fuskläder Svart - 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barstol Crescent Fuskläder Svart - 2-pack i kategorin Till Köket här hos oss.

Produktinformation

En hemmabar som är fylld med den bästa spriten, de godaste drinkmixarna och den coolaste utrustningen behöver bara en sak till - de skönaste barstolarna! Dessa barstolar har en klassisk?

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.