Sidan innehåller annonslänkar

Terrassmarkis helkassett 3x2,5m | Motor & fjärrkontroll | Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Motorstyrd helkassett terrassmarkis - 3x2,5m Motoriserad helkassett terrassmarkis i slitstarkt material med en kassettbredd på 295cm och utfall på 250cm. Du kan enkelt justera vinkeln på markisen i utfällt läge inom intervallet 10-40° och därmed anpassa höjden efter vad som passar just din uteplats.

Det som skiljer en helkassett markis från en vanlig markis är att vid infällt läge är kassetten som markisen förvaras i helt tillsluten.Detta gör att din markis hålls helt skyddad från väder och vind vilket ökar dess livslängd avsevärt. Du slipper t ex risken att delar av tyget längst fram på en vanlig terrassmarkis riskerar att bli solblekt då det hänger ute dygnet runt.

Akrylväv och aluminiumkassett Markisen är tillverkad av UV-beständig och nästan helt ljustät akrylväv av hög kvalitet (täthet 280g/m²). Materialet har hög motståndskraft mot mot väta och röta.

Kassetten är tillverkad i silverfärgad pulverlackerad aluminium och de utfällbara armarna är även de tillverkade i slitstark aluminium. Markisen stänger alltså ute nästan allt ljus och är vattenavvisande, men akrylväv - som vanligtvis används i alla kvalitativa markiser - släpper igenom en del regn.

Motor med fjärrkontroll ingår I våra priser ingår både förmonterad motor och trådlös fjärrkontroll - utan extra kostnad. Med varje markis följer 1st trådlös fjärrkontroll.

Varje fjärrkontroll har fem kanaler, vilket innebär att man kan styra upp till fem stycken Metalcraft markiser (även fönstermarkiser) med varje fjärrkontroll. Självklart är motorn CE-märkt.

Det går även enkelt att trådlöst koppla in vind och solautomatik som gör markisen kan styras automatiskt beroende på sol- och vindförhållanden. Enkel installation Konsoler för väggmontering ingår, samt en tydlig installationsanvisning på svenska.

Det är inte svårt att installera markisen själv, men elanslutningen måste göras av en elektriker. Observera att fästen för takmontering ej ingår.

Själva kassetten är 145 mm hög och 220 mm djup. Med markisen medföljer även expanderbultar för montage i tegelvägg eller betong.

Det innebär att montage på trävägg, betong, tegel och andra bärande material är möjligt. För montage i trä rekommenderar vi fransk träskruv med tillhörande bricka.

Motor och elanslutning sitter placerade på vänster sida av kassetten. Kostnadsfri hemleverans Eftersom en terrassmarkis är en stor och otymplig vara bjuder vi på kostnadsfri hemleverans när du köper din markis online på Outl1! Viktigt om färger Färgerna på akrylväven kan skilja något i nyans och textur i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen

Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Markisen finns i två färger Färgen 309 - Grå Färgen 311 - Svart Hur kan era priser vara så mycket lägre? Markiser är en marknad där många väljer att sälja skräddarsydda produkter som köps in i flera led.

Vi köper istället markiser i stora kvantiteter direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder. Därmed kan vi sänka priset med ca 50%.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024