Produktinformation

Netatmo Smart Thermostat är en uppkopplad termostat för effektiv och ekonomisk uppvärmning av ditt boende. Ersätter din termostat, eller kopplas in via medföljande modul till en varmvattenberedare eller värmepump.

Kan även användas för golvvärme. Modulen kommunicerar sedan till medföljande Gateway, som sätts direkt i vägguttaget.

Via termostaten kan du se aktuell temperatur och justera efter dina behov. Kan även styras via app från mobil, surfplatta eller dator.

Levereras med termostat, Gateway, modul, batterier (3x AAA-batterier), installationsmaterial, samt installationsguide. Kompatibel med Netatmo Radiator (52086) för styrning av element.

Temperaturstyrning från andra varumärken

Ngenic Tune Smart termostat

Temperaturstyrning från Ngenic

Missa inga bra priser på Temperaturstyrning från Ngenic.
Netatmo Smart Thermostat för värmesystem

Temperaturstyrning från Netatmo

Se vad Netatmo har inom Temperaturstyrning.
Tado Extra termostat till Wired Smart Thermostat V3+

Temperaturstyrning från Tado

Se produkter inom Temperaturstyrning från Tado.

Se gärna också

Tado Wired Smart Thermostat V3+ Startpaket

Spara värmeenergi utan att kompromissa med komforten. Kontrollera värmen från appen var du än befinner dig och använda Smart Schedules för att justera temperaturen i varje rum för att passa dina önskemål. tado° använder Geofencing för att påminna dig om att sänka värmen när ingen är hemma och öka den igen om någon är på väg hem. Ersätter termostater med kabelanslutning till värmepanna. För Tado Wireless Thermostat, se (52119).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024