Netatmo AC-controller Fjärrstyrning för luftvärmepump och AC

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med Smart Controller kan du ta kontroll över din luftkonditionering eller luft-luftvärmepump när som helst, var du än är, från din mobil. Skapa ett personligt veckoschema som följer din livsstil och som endast kyler eller värmer när det behövs.

Kompatibel med luftkonditioneringsapparater och luftvärmepumpar som är utrustade med en infraröd fjärrkontroll med en display som visar alla inställningar. Om du är osäker Gå in på check.netatmo.com. .

Temperaturstyrning från andra varumärken

Ngenic Tune Smart termostat

Temperaturstyrning från Ngenic

Missa inga bra priser på Temperaturstyrning från Ngenic.
Netatmo Smart Thermostat för värmesystem

Temperaturstyrning från Netatmo

Se vad Netatmo har inom Temperaturstyrning.
Tado Extra termostat till Wired Smart Thermostat V3+

Temperaturstyrning från Tado

Se produkter inom Temperaturstyrning från Tado.

Se gärna också

Tado Smart AC Control V3+ Fjärrkontroll

Fjärrkontroll som över IR kontrollerar de absolut flesta luftvärmepumpar. Fjärrkontrollen har flera sensorer som temperatur-, luftfuktighet-, volym-, och ljussensor. Ansluts via wifi till en befintlig router och ger möjlighet att kontrollera via app (Android och iOS) både i hemmet och utanför. Tack vare geostaket (Geolocation) kan luftflödet ändras när samtliga familjemedlemmar lämnat huset för att sedan startas när första personen är på väg hem igen. Obs: vissa funktioner kräver abonnemang hos tado, se följande länk för mer information.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024