Sidan innehåller annonslänkar

Ordensband Bride To Be Rosa/Guld

-29%

Beställ Ordensband Bride To Be Rosa/Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ordensband Bride To Be Rosa/Guld inom kategorin Teman.

Produktinformation

Snyggaste ordensbandet typ e-v-e-r! Bruden kommer att känna sig sååå stolt när hon stassar runt på stan med de finaste vännerna i släptåg.?

Se gärna också

Pappersassietter Orange - 20-pack

Ha ett kalas utan kras med dessa snygga pappassietter i en härligt orange färg. Fina tallrikar i mindre format som passar utmärkt för födelsedagsfesten, barnkalaset eller halloweenpartyt!Pappersassietter?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Aston

Denna artikel handlar om stadsdelen i Birmingham, för andra betydelser se Aston (olika betydelser).Aston är en av Birminghams norra stadsdelar och ligger precis norr om stadskärnan. Det var tidigare en by men växte sedan ihop med Birmingham. Idag tillhör Aston ett av de mer kriminellt belastade områdena i Birmingham. Aston är även hem till Premier League-klubben Aston Villas hemmaarena Villa Park.

Apparatkabel

Apparatkabel avser vanligtvis en jordad kabel med en hankontakt av typen CEE 7/7 och en honkontakt av typen IEC-60320-C13. Kabeln är vanlig som strömförsörjning för bland annat stationära datorer, skrivare, ljudutrustning och andra apparater som behöver en jordad anslutning till 230 volt. Kontakterna kan antingen vara raka eller vinklade.