Produktinformation

Everest Max är det senaste mekaniska tangentbordet med överlägsna modul- och anpassningsmöjligheter. Det numeriska tangentbordet kan fästas på antingen höger eller vänster sida av ditt Everest-tangentbord medan mediesatsen kan placeras upptill till vänster eller till höger, och med det magnetiska handstödet får du extra mjuk komfort när du spelar länge.MEDIESATS MED DISPLAYSKIVAEn helt ny Mountain-sats av reglage och information ovanför tangentbordet.

Dessutom den första i sitt slag där en display ingår! Utöver de lättåtkomliga mediereglagen kan du med displayen övervaka ditt system och visa eller byta profiler.NUMERISKT TANGENTBORDOm du ofta matar in siffror eller har en konfiguration med avancerade skrivstilar eller snabbknappar, behöver du ett numeriskt tangentbord Det har utformats för att passa perfekt, säkert och snyggt ihop med Everest, antingen på vänster eller höger sida av tangentbordet.ANPASSNINGSBARA DISPLAYKNAPPARFör högsta effektivitet kan du anpassa de fyra displayknapparna på det numeriska tangentbordet precis som du vill.

Välj dina favoritgenvägar, -makron eller -snabbknappar och välj en egen bild.HÖJBARA FÖTTERMed Everests unika patentsökta höjbara fotkonstruktion får du ett säkert och kraftigt stöd som är mycket rejälare än klena plastlösningar. Och med en uppsättning brickor kan du anpassa höjden precis så att ditt Everest-tangentbord alltid har exakt rätt vinkel för dig.RGBLys upp ditt skrivbord med det bredaste RGB-spektrum vi kan ge.

Du har tillgång till 16,7 miljoner färger och flera RGB-lägen. Med individuell RGB-belysning för varje enskild tangent och en elegant RGB-rand runt hela Everest har du alla möjligheter.BRYTARE SOM KAN HOTSWAPPASVi har valt den bästa standarden av mekaniska brytare, tillsammans med försmörjda äkta Cherry-stabilisatorer för minskat skrammel och ljud.

Tangentbord från andra varumärken

ASUS ROG Azoth - ROG NX Red

Tangentbord från ASUS

Visa produkter inom Tangentbord från ASUS.
Corsair K100 RGB Optical-Mechanical Tangentbord

Tangentbord från Corsair

Missa inga bra priser på Tangentbord från Corsair.
Steelseries Apex Pro - Världens snabbaste tangentbord

Tangentbord från SteelSeries

Missa inga bra priser på Tangentbord från SteelSeries.
HyperX Alloy Rise Gaming Keyboard 75% (Linear) - Black

Tangentbord från HyperX

Utforska allt inom Tangentbord från HyperX.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024