Sidan innehåller annonslänkar

Mountain Everest Max / MX Red - Svart

Jämför produkt Mountain Everest Max / MX Red - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mountain Everest Max / MX Red - Svart i kategorin Tangentbord här hos oss.

Produktinformation

Everest Max är det senaste mekaniska tangentbordet med överlägsna modul- och anpassningsmöjligheter. Det numeriska tangentbordet kan fästas på antingen höger eller vänster sida av ditt Everest-tangentbord medan mediesatsen kan placeras upptill till vänster eller till höger, och med det magnetiska handstödet får du extra mjuk komfort när du spelar länge.MEDIESATS MED DISPLAYSKIVAEn helt ny Mountain-sats av reglage och information ovanför tangentbordet.

Dessutom den första i sitt slag där en display ingår! Utöver de lättåtkomliga mediereglagen kan du med displayen övervaka ditt system och visa eller byta profiler.NUMERISKT TANGENTBORDOm du ofta matar in siffror eller har en konfiguration med avancerade skrivstilar eller snabbknappar, behöver du ett numeriskt tangentbord Det har utformats för att passa perfekt, säkert och snyggt ihop med Everest, antingen på vänster eller höger sida av tangentbordet.ANPASSNINGSBARA DISPLAYKNAPPARFör högsta effektivitet kan du anpassa de fyra displayknapparna på det numeriska tangentbordet precis som du vill.

Välj dina favoritgenvägar, -makron eller -snabbknappar och välj en egen bild.HÖJBARA FÖTTERMed Everests unika patentsökta höjbara fotkonstruktion får du ett säkert och kraftigt stöd som är mycket rejälare än klena plastlösningar. Och med en uppsättning brickor kan du anpassa höjden precis så att ditt Everest-tangentbord alltid har exakt rätt vinkel för dig.RGBLys upp ditt skrivbord med det bredaste RGB-spektrum vi kan ge.

Du har tillgång till 16,7 miljoner färger och flera RGB-lägen. Med individuell RGB-belysning för varje enskild tangent och en elegant RGB-rand runt hela Everest har du alla möjligheter.BRYTARE SOM KAN HOTSWAPPASVi har valt den bästa standarden av mekaniska brytare, tillsammans med försmörjda äkta Cherry-stabilisatorer för minskat skrammel och ljud.

Se även andra produkter från Tangentbord

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter