Produktinformation

Äkta PBTQUACK Mechanics använder endast de bästa materialen, keycapsen är tillverkade av äkta PBT. De sömlösa trycken formas genom en dubbelskjutsteknik där två plaster gjuts ihop, vilket gör att trycken aldrig bleknar bort även efter flera års användning.

Keycapsen toppas med en frostat yta och är glans- och fläckbeständiga, gjorda för snabba rörelser och intensiv användning, allt med bibehållande av sitt ursprungliga utseende.Optimal KonstruktionViktfördelningen och den sänkta höjden på höljet förbättrar tangentbordets totala stabilitet och balans under de mest intensiva ögonblicken. Viktförhållandet mellan fram- och baksida är noggrant utformat för att hålla tangentbordet i ett orubbligt läge, vilket är viktigt för avancerat spelande och skrivande.Autentisk akustikEn flerskiktad stoppningsdesign finns för att framhäva den råa akustiken från dina valfria växlar och minska oönskat buller under användning.

Dessutom finns ett extra lager av EVA-skum under PCBn för att ytterligare förbättra ljudreduktionen och förneka oönskade ljud.Hot-Swappable Mekaniskt TangentbordAlla mekaniska standardtangentbord från Ducky One 3 är Hot-swappable med Kailhs hot-swap sockets. Kailhs sockets är färgade i en livlig gul färg och har valts ut för sin imponerande tillförlitlighet.

Användarna kan helt enkelt montera switcharna på plats och dra ut dem utan att behöva gå igenom besväret att löda av switcharna, vilket gör det till det mest effektiva alternativet för att njuta av ett brett utbud av mekaniska switchar.Avtagbar USB-C KabelTangentborden är utrustade med USB HID med den högsta frekvensen 1000 Hz polling rate, vilket innebär att tangentbordet skickar sina ingångssignaler till din dator 1000 gånger per sekund.Dubbellagrad PCBLängre livslängd och signalstabilitet. Hantera flera samtidiga tangenttryckningar med alternativet N-tangent eller 6-tangentrollning.Tre tangentbordsvinklarMed tvåstegs tangentbordsfötter kan du ställa in tangentbordet i tre olika lutningsvinklar.Elegant ramkonstruktionTangentbordet har en snygg ramdesign som passar till alla olika typer av färgställningar för tangentbordet.RGB bakbelysta tangenter med levande ljuseffektAnpassa ditt tangentbord efter egna preferenser med inbyggda RGB effekter - ändra ljusstyrka, hastighet och färg med enkla snabbkommandon. .

Tangentbord från andra varumärken

Upp till 27% rabatt
Steelseries Apex Pro - Världens snabbaste tangentbord

Tangentbord från SteelSeries

Här har vi samlat Tangentbord från SteelSeries.
ASUS STRIX Flare II NX Brown

Tangentbord från ASUS

Visa produkter inom Tangentbord från ASUS.
Corsair K100 RGB Optical-Mechanical Tangentbord

Tangentbord från Corsair

Här har vi samlat Tangentbord från Corsair.
HyperX Alloy Rise Gaming Keyboard 75% (Linear) - Black

Tangentbord från HyperX

Se vad HyperX har inom Tangentbord.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024