Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO9s White Alabaster

Beställ Oral-B iO9s White Alabaster på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B iO9s White Alabaster inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Oral-B iO9sOral-B iO9 Series M9 är utrustad med revolutionerande magnetisk iO™-teknik som ger dig en skonsam tandborstning och en helt ren känsla. En interaktiv färgdisplay visar viktig information, och den smarta trycksensorn lyser rött, vitt eller grönt och visar dig därmed om du borstar för hårt eller för mjukt.

Den magnetiska laddaren erbjuder snabbladdning och det medföljer även ett laddande resefodral, så du kan ta med dig din Oral-B iO9 även på resande fot. Revolutionerande magnetisk iO-teknikiO™ Magnetic Technology kombinerar rörelsen av mikrovibrerande borst på Oral-B s unika runda borsthuvud för en överraskande mild borstupplevelse.3D-tandspårning3D-tandspårning med AI övervakar din borstning på de främre, övre och bakre tandytorna och guidar dig till den mest noggranna rengöringen någonsin.

KonversationsdisplayEn interaktiv färgdisplay visar viktig information som borstningslägen och påminnelse om att byta borsthuvudet, samt hälsar på dig varje morgon och ler mot dig när du har gjort ett bra jobb. 7 smarta lägenDaily Clean, Sensitive, Gum Care, Intense Clean, Whitening, Super Sensitive, Tongue Cleaner – sju stycken olika lägen som gör tandborstningen mer personlig.

TrycksensorEn smart trycksensor lyser rött, vitt eller grönt – så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt och med rätt tryck. Magnetisk laddareDen magnetiska laddaren kan låsas på plats och erbjuder snabbladdning på 3 timmar.

Eltandborsten levereras med ett laddande resefodral, så att du bekvämt kan ladda din eltandborste på resande fot. I förpackningen 1 st iO9-handtag med 2 st borsthuvud ResefodralLaddareHållare för borsthuvuden .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter