Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO9s Rose Quartz

Jämför produkt Oral-B iO9s Rose Quartz online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B iO9s Rose Quartz i kategorin Tandvård här hos oss.

Produktinformation

Oral-B iO 9S EltandborsteOral-B har överträffat sig själva med en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass. Världsledande tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt.Världsledande design skapar en otroligt åtråvärd produkt.

Ett så här läckert utseende brukar bara återfinnas hos de mest eftertraktade skapelserna på marknaden. När du går från manuell tandborstning till att använda en eltandborste så uppgraderas givetvis rengöringen.

Men när du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en helt extraordinär upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.Oral-Bs BÄSTA RENGÖRING NÅGONSIN med REVOLUTIONERANDE MAGNETISK iO-TEKNIK för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelseKombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla och 100 % friskare tandkött inom en vecka jämfört med. en.

vanlig manuell tandborste3D-TANDSPÅRNING med AI som övervakar din borstning på de främre. övre och bakre tandytorna och guidar dig till den mest noggranna rengöringen någonsinEN INTERAKTIV FÄRGDISPLAY som visar viktig information som borstningslägen och påminnelse om att byta borsthuvudet samt hälsar på dig vid start och ler mot dig när du gjort ett bra jobbFÖRBÄTTRAD SMART TRYCKSENSOR lyser rött, vitt eller grönt så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt eller med rätt tryckDen magnetiska laddaren kan låsas på plats och erbjuder SNABBLADDNING PÅ ~3 TIMMAR & levereras med ett LADDANDE RESEFODRAL för att bekvämt ladda din eltandborste på resande fot7 BORSTNINGSLÄGEN för att göra tandborstningen mer personlig Daglig rengöring, Mjuk, Tandköttsvård, Intensiv rengöring, Vitgörande, Superkänslig, TungrengöringInnehåll1 iO9-handtag med Ultimate Brush-huvud1 resefodral med laddare1 laddare1 hållare för borsthuvud .

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter