Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B Floss Action 4-pack


Beställ Oral-B Floss Action 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B Floss Action 4-pack inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Som ett av Oral-Bs refillborsthuvuden i premiumsegmentet har FlossAction-borsthuvudet specifikt framtagna MicroPulse-borststrån som löser upp plack och avlägsnar upp till 100 % mer plack jämfört med en vanlig manuell tandborste. Oral-Bs förbättrade FlossAction-tandborsthuvuden är utvecklade med CleanMaximiser-teknologi som gör att bortstråna växlar färg från grönt till gult när det är dags att byta ut borsthuvudet för optimal borsthuvudprestanda och bästa möjliga rengöring.

Det unika, runda borsthuvudet och borststråna når djupt in mellan tänderna för optimal täckning av tanden. Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO.•Oral-Bs bästa för djup rengöring mellan tänderna (utom Oral-B iO)•Tar bort upp till 100 % mer plack för friskare tandkött jämfört med en vanlig, manuell tandborste•Med CleanMaximiser-teknologi som gör att bortstråna växlar färg från grönt till gult när det är dags att byta ut borsthuvudet•Med MicroPulse-borststrån som löser upp plack och erbjuder optimal täckning av tanden•Byt var 3e månad för bäst rengöring•Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO•Från varumärket flest tandläkare rekommenderar världen över•Antal borsthuvuden i den här förpackningen4 .

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.