Sidan innehåller annonslänkar

Takduschset med LED-display | Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Komplett takduschset i svart modern design med display som visar gradantal Med sin trendiga svarta design är detta en takdusch som passar det moderna badrummet. För dig som söker det lilla extra har duschen en blandare med integrerad LED-display som visar gradantalet när du duschar.

Takduschsetet säljs komplett med tryckbalanserad blandare med pip, tak-/regn- och handdusch. Blandaren ansluts till vattenutlopp från vägg (duschanslutning G 1/2).

Handduschen är utrustad med en 1,75 m lång gummibeklädd duschslang i rostfritt stål och handtag i lyxigt mattsvart PVC-material. Duschstången är utrustad med höj- och sänkbar hållare för duschhandtaget och fästes enkelt i väggen med medföljande väggfäste som inte rostar och är lätt att rengöra.

Takduschen har en generöst tilltagen storlek på 29 x 19 cm. Njut av en lyxig regndusch som för tankarna till tropikerna.

Excenterkoppling i mässing ingår CC-måttet för detta takduschset är 150 cc men med den medföljande excenterkopplingen (värde 189 kr) kan du ha 160 cc rör i väggen och montera en blandare med 150 cc mått och tvärtom. Detta gör att våra duschset passar både 150 mm och 160 mm svensk standard, något som många andra takduschset saknar.

Du behöver alltså inte vara orolig över att ha köpt en blandare med fel mått. Takduschsetets mått är Totalhöjd Justerbart mellan 83-119 cm CC-mått 150 cc justerbar till 160 cc med medföljande excenterkoppling.

Solida material och kopplingar Kassetten inuti denna blandare är 2.6 mm och är delvis keramisk och delvis i mässing. Många billiga blandare på marknaden har en kassett som är gjord enbart i plast vilket inte anses lika tillförlitligt.

Kassetten har en keramisk skivenhet som är otroligt tålig vad gäller tryckhållfasthet. Denna typ av kassetter återfinns mestadels hos etablerade märkesblandare.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024