Sidan innehåller annonslänkar

Google Pixel Tablet 11" / 128GB - Hazel

Beställ Google Pixel Tablet 11" / 128GB - Hazel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Google Pixel Tablet 11" / 128GB - Hazel inom kategorin Surfplatta.

Produktinformation

Hjälpen du har i handen. Och hemma.Pixel Tablet har tagits fram av Google för mer omfattande användning i hemmet och för att vara nära till hands.

Få musik med bra ljud och videostreaming genom att ställa den på laddningsstationen med högtalare. Kontrollera ditt smarta hem och säg ”Hey Google” för att få röststyrd hjälp.2 Den drivs av Google Tensor G2-chipet och den är kompatibel med din Pixel-telefon.En del innehåll kan kräva prenumerationer.

Kräver kompatibla smarta hemenheter (säljs separat) och Google Home-appen.Google Tensor G2. Nu som surfplatta.Pixel Tablet är den första surfplattan med Tensor G2-chipet inbyggt och den har även Googles AI för smidig streaming, videosamtal i hög kvalitet med mera.En central plats i hemmetTack vare Pixel Tablets unika laddningsstation kan surfplattan vara laddad och redo, dygnet runt.

Den fungerar även som en högtalare med enastående ljud som fyller hela rummet.Prenumerationer kan krävas.Gör mer hemma med hubblägetAnvänd några av de bästa Smart Display-funktionerna när surfplattan är dockad, till exempel digital fotoram, smart hemstyrning och röststyrd hjälp.Funktioner för hemstyrning kräver kompatibla smarta enheter (säljs separat).Ett enklare sätt att delaMed Närdelning kan du snabbt och säkert dela foton, videor med mera mellan Pixel Tabletoch andra telefoner och laptops i närheten.Kräver kompatibla telefoner som kör Android 6.0 eller senare eller Chromebook-enheter som kör ChromeOS 91 eller senare.Enastående 11-tumsskärm11-tumsskärmen med enastående färger och anpassad ljusstyrka är perfekt för att streama din favoritunderhållning och redigera foton och videor.Skärmen har rundade hörn. Skärmen är 11 tum när den mäts diagonalt som rektangel.

Det faktiska visningsområdet är mindre. Prenumeration kan krävas för att streama visst innehåll.Skarpa och klara videosamtalPixel Tablet har Google Meet så att du kan ringa videosamtal i HD.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter